|
نوشته شده توسط كاربر یک
|
|
يكشنبه ، 20 دی 1388 ، 17:56 |
|
به گزارش فرهنگ ایثار به نقل از روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اصفهان، در آستانه سالروز شهادت سردار سرلشگر شهید حاج احمد کاظمی با حمایت این اداره کل، کتاب «احمد» انتشار یافت.
این کتاب همراه با تصاویر رنگی و گرافیک جذاب در قطع خشتی جیبی توسط سردار سید علی بنی لوحی از فرماندهان دفاع مقدس و همرزمان شهید کاظمی، تدوین و به زیور چاپ آراسته گردیده است. سردار بنی لوحی با قلمی شیوا و بیانی نافذ در این مجموعه گرانبها گزیده ای از خاطرات آن شهید همام را انتخاب و در کنار عکس های ماندگار، آن روزهای شور و حماسه را تصویر کرده است. ایشان با ارائه این کتاب سعی بر آن داشت تا در کنار زنده نگه داشتن یاد و خاطرات شهید کاظمی گوشه هایی از سیره عملی و فکری ایشان را بازگو کند. قابل ذکر است که نویسنده در هر صفحه از کتاب رهنمودی را از حضرت امام خمینی(ره) در خصوص دفاع مقدس، رزمندگان و فرهنگ مقاومت و پایداری آورده است. بنی لوحی شهید کاظمی را از زبان خود شهید اینگونه معرفی می کند: «برادران من بگویم این عملیات را نه آقای حسین خرازی نه هیچ کس دیگر براساس مانور جنگی قبول نداشتیم. این عملیات براساس و مبنای ولایت بوده است. هرکس هم نیست و این را قبول ندارد امشب عملیات نرود، بدون رو دربایستی من از جانب مسئولیتی که در مسائل جنگ دارم به شمار می گویم» فرمایشات شهید کاظمی قبل از شروع عملیات
|
|
آخرین بروز رسانی مطلب در دوشنبه ، 21 دی 1388 ، 09:19 |