| نگارش مجموعه «خاطرات شفاهي جنگ تحميلي» به قلم ياحسيني |
|
|
|
| نوشته شده توسط كاربر یک |
| چهارشنبه ، 24 فروردين 1390 ، 14:28 |
|
سيدقاسم ياحسيني از نگارش مجموعه 12 جلدي با موضوع «خاطرات شفاهي جنگ تحميلي» و چاپ آن توسط نشر سوره مهر خبر داد.
به گزارش فرهنگ ایثار، سيدقاسم ياحسيني، نويسنده ادبيات دفاع مقدس در خصوص تازهترين اثر در دست نگارش خود، اظهار داشت: 12جلد كتاب، با موضوع «جنگ ايران و عراق» زير چاپ دارم كه توسط سوره مهر منتشر و روانه بازار نشر ميشود.
وي با بيان اينكه موضوع اين 12 جلد كتاب به خاطرات شفاهي جنگ تحميلي اختصاص دارد، اضافه كرد: از 12 جلد كتاب درباره «جنگ ايران و عراق» ميتوان به «مقاومت در سوسنگرد»، «لشگر آب»، «عمليات در صداي غورباقهها»، «فولاديها»، «وري وقت جنگ»، «پرواز روي خاك»، «بوي خاك سوسنگرد» اشاره كرد. ياحسيني ادامه داد: مجموعه هشت جلدي در رابطه با «تاريخ و تمدن بوشهر در معاصر» بزودي توسط حوزه هنري بوشهر منتشر و بر روي گيشههاي كتابفروشيها قرار خواهد گرفت، همچنين 4 عنوان كتاب در خصوص «تاريخ معاصر» در دست نگارش دارم كه اميدوارم نگارش آن هر چه زودتر به اتمام برسد. وي با بيان اينكه خلأ فرهنگي و اجتماعي باعث نگارش مجموعه 12 جلدي با موضوع «خاطرات شفاهي جنگ تحميلي» شد، افزود: بنده در ايران پايهگذار يك نوع خاطرهنويسي هستم كه بيشتر اين خاطرهنويسيها به زندگينامه شباهت دارد و در نگارش كتابهاي خود تلاش ميكنم تا از ابتداي تولد يك رزمنده تا بخشي از پايان جنگ تحميلي و زندگي او را به نگارش در آورم. ياحسيني در خصوص انگيزه خود براي نگارش آثار مرتبط با دفاع مقدس بيان كرد: قبل از بنده اكثر نويسندگان مستقيم به موضوعات اصلي جنگ تحميلي ميپرداختند و از شرح و احوال شخصي خبري نبود، اما بنده در خلق آثار جنگ تحميلي و دفاع مقدس به بيان احوال شخصي در متن پرداختم كه به نوعي ساير نويسندگان از اين روش به عنوان يك الگو استفاده كردند. |