| سه كتاب حوزهي دفاع مقدس رونمايي شد |
|
|
|
| نوشته شده توسط كاربر یک |
| چهارشنبه ، 11 اسفند 1389 ، 13:54 |
|
مراسم رونمايي از سه كتاب دفاع مقدس با نامهاي «چريك چمران»، «دلتنگيهاي سربازان توپ» و «باغ سوخته» امروز (سهشنبه، 10 اسفندماه) در فرهنگسراي رسانه برگزار شد. به گزارش فرهنگ ایثار، علي باقري، نويسندهي كتاب «چريك چمران»، در مراسم رونمايي از سه كتاب حوزهي دفاع مقدس با اشاره به اينكه آخرين مدافع خرمشهر و سوسنگرد، سردار شهيد داوود پوسري و سيدجعفر خراساني بودند، گفت: شهيد داوود پوسري كسي بود كه پلهاي ارتباطي با دشمن را در خرمشهر منفجر كرد. او در رابطه با كتاب «چريك چمران» نيز گفت: در اين كتاب خاطرات حاج مقصود حيدري آمده است كه هماكنون نيز در قيد حياتاند. باقري افزود: هنگامي كه حاج مقصود حيدري خاطرات خود را برايم بازگو ميكرد، جنگ را با پوست و گوشت و استخوانم حس ميكردم و پس از آشنايي با راوي خاطرات، به قدري به ايشان علاقهمند شدم كه كنار خانهاش، خانهاي خريدم تا در همسايگي وي باشم. سرهنگ عليرضا پوربزرگ وافي، نويسندهي كتاب «باغ سوخته»، نيز در ادامهي مراسم با اشاره به اينكه در اين كتاب اسناد و مداركي دارد مبني بر اينكه آخرين مدافع خرمشهر چه كسي بوده است، اظهار كرد: حاج يدالله صانعي از روزهاي آغازين در خرمشهر بودند و تا آخرين لحظه ماندند. او ادامه داد: خيليها ميگويند در خرمشهر نيرو نبود؛ اما در يك فضاي شهري بيشتر از آن تعداد نميشد نيرو وارد كرد. او همچنين در رابطه با كتاب «باغ سوخته»، گفت: اين كتاب خاطرات سوختهاي است كه به همت سرهنگ جانباز علي قمري احيا شده و ابعادي از جنگ را بازگو ميكند كه قابل بررسي است. در ادامه، مهرداد طاهري، نويسندهي كتاب «دلتنگيهاي سربازان توپ»، با بيان اينكه احساس كردم به خاطر سربازان دفاع مقدس، نوشتن اين كتاب لازم است، اظهار كرد: تمام كساني كه در جنگ حضور داشتند، قهرمان نبودند؛ آرزوهاي بعضي سربازان جنگ، حداقلهاي يك جامعه بود. او اضافه كرد: 28 ماه جبهه بودم و در لحظه لحظهي حضورمان ترس داشتيم. من از اين ترسها، دلبستگيها و دلتنگيها در كتابم نوشتهام. مهرداد طاهري با بيان اينكه نوع داستان «دلتنگيهاي سربازان توپ» در قالب رئال و راوي اولشخص است، عنوان كرد: روايت اين كتاب صددرصد داستاني است و اعتقاد دارم ادبيات اگر شعار و تعارف داشته باشد، گزارشي است. سرهنگ جانباز علي قمري نيز در اين مراسم به ذكر خاطراتي از دوران دفاع مقدس پرداخت. سرهنگ حسن رسولي منفرد، معاون ادبيات و انتشارات بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس، هم در سخناني از نويسندگان اينگونه كتابهاي خاطرات دفاع مقدس تشكر و تجليل كرد. همچنين در پايان مراسم از طرف بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس به نويسندگان كتابها، لوح تقدير اهدا شد. |