|
زندگينامه شهيد ملك منتشر ميشود |
|
|
|
|
نوشته شده توسط كاربر یک
|
|
سه شنبه ، 19 مرداد 1389 ، 10:44 |
|
نويسنده كتاب «جنگ پابرهنه» گفت: كتاب زندگينامه شهيد حجتالاسلام محمدعلي ملك كه كار تحقيقاتي آن در حدود يك سال به طول كشيد، در مراحل تدوين و تنظيم است.
به گزارش فرهنگ ایثار، رحيم مخدومي با بیان این مطلب اظهار داشت: خاطرات روحاني شهيد محمدعلي ملك، فرمانده گردان لشكر 25 كربلا در دوران دفاع مقدس به كتاب تبديل خواهد شد. وي با بيان اينكه شهيد محمدعلي ملك از بچههاي گرگان بود، ادامه داد: كار تحقيقاتي اين كتاب در حدود يك سال زمان را به خود اختصاص داده و هماكنون با انجام 80 درصد، كار در مراحل تدوين و تنظيم است. نويسنده ادبيات دفاع مقدس با اشاره به اينكه بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس كار نشر اين كتاب را به عهده دارد، تصريح كرد: حجم كتاب زندگينامه شهيد محمدعلي ملك بسيار قابل توجه خواهد بود؛ زيرا در حدود 100 صفحه از اين كتاب مربوط به دستنوشتههاي اين شهيد بزرگوار است. مخدومي با اشاره به اينكه هنوز عنواني براي خاطرات شهيد ملك در نظر گرفته نشده است، خاطرنشان كرد: اين كتاب تا پايان سال 89 براي انتشار آماده خواهد شد. شهيد ملك از ده سالگي به تحصيل علوم ديني پرداخت و در 13 سالگي در جريان مبارزه با رژيم شاه دستگير و به مدت 2 ماه در زندان به سر برد. او با شروع جنگ تحميلي عراق عليه ايران به جبههها رفت و در سن 17 سالگي به فرماندهي گرداني از رزمندگان استان گلستان منصوب و سرانجام در عمليات كربلاي 5 به شهادت رسيد. در بخشي از وصيتنامه شهيد ملك آمده است: «اينك كه رايحه دلانگيز و مستكننده شهادت مشامم را نوازش ميدهد و سرتاسر وجود مرا عشق و شوق آن وصلت زيبا فرا گرفته و تمامي سلولهايم را التهاب اين ديدار باورنكردني پر كرده و تمامي روح و جان و هستيام را مجذوب اين معشوق به سوي خود جلب كرده و مرا مات و مبهوت از اين همه جلال و عظمت و زيبائي به گوشهاي خزانده و قلم را به دستم سپرده كه كمي با نسل به يغما رفته اين دوران به نوشتن بنشينم، احساس ميكنم كه اصلاً وجود خارجي ندارم و اصلاً نيستم. اما وقتي كمي به خود ميآيم احساس ميكنم، نه من هستم و حال در ميدان نبرد، چكاچك شمشير را و قهقهه مستانه اهريمنان را و صداي مظلومانه درد كشيدگان را و حسرت آن كودك بي پدر را و نگاه آن دختر يتيم را، همه و همه را در حال ديدن هستم».
|
|
آخرین بروز رسانی مطلب در سه شنبه ، 19 مرداد 1389 ، 11:12 |